Başkan Vekilimiz Taşkın, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

5 Temmuz 2017 Çarşamba 14:00:00

Sosyal Belediyecilik kapsamında ‘Halk Buluşmaları’ başladı. Belediyemiz yetkilileri Algül Mahallesi sakinleriyle buluşup sorun, istek ve tavsiyelerle ilgili istişarelerde bulundular.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’ın ‘Halk Buluşmaları’ programı kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Vekilimiz Taşkın, Belediye hizmet çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların görüş, öneri ve şikâyetlerini yerinde dinledi. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Vekilimiz Taşkın, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili birim müdürlerine ileterek sorunların çözülmesini sağladı.

‘Halk Buluşmaları’ toplantısına katılan vatandaşlar, Siirt Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Siirt’in çehresini değiştirdiğini ifade eden vatandaşlar, “Biz Belediyemize güveniyoruz. Şehirde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Özellikle mahallelerin sorunları çözülüyor. Biz inanıyoruz gelecekte Siirt çok daha güzel olacak.” diye duygularını dile getirerek Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiler.