Siirt’in Cadde ve Sokakları Tazyikli Su İle Yıkanıyor

5 Temmuz 2017 Çarşamba 14:12:43

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki Cadde ve Sokakları tazyikli su ile yıkıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Yaz mevsimiyle birlikte vatandaşı toz, çamurdan uzak temiz ve sağlıklı bir ortam sunmaya çalışan Belediyemiz, İlimiz genelinde Siirt Belediyesinin sorumluluğun da olan ana arterler, cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkanıyor. Bu kapsamda Barış Mahallesi, Doğan Mahallesi ve diğer Mahallelerde Temizlik çalışması yapılarak ardından basınçlı suyla yıkandı.

Kent genelindeki temizlik çalışmaları kapsamında yaşanabilecek sıkıntıları vatandaşların mutlaka 223 22 60 nolu numaradan veya 0 (535) 016 05 44 WhatshApp iletişim hattından Belediyeye bildirmelerini isteyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir temizliğinin periyodik olarak sağlanması için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.