Belediye Başkan V. Taşkın’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

8 Mart 2019 Cuma 11:36:35

Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan V. Taşkın, mesajında:“Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda, ailenin ve toplumun merkezinde yer almışlardır. Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri bu sorumluluklarla Türk Milleti'nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların sahip olduğu özgürlük, toplumda taşıdığı saygınlık, üretim ve yönetimdeki yerleridir.Günümüzde kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ki etkinlikleri her geçen gün artmaktadır.

Siirt Belediyesi olarak kadınlarımızın sosyal yaşama katkılarınıdaha aktif hale getirmek için, Kadın Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi Projesini hayata geçiriyoruz. Kadın Merkezi’nde takı tasarım, hediyelik eşya magnet vs. eğitim kursların yanında boş zamanlarını değerlendirip yeni hobiler edinecek kadınlar, okuma - yazma, beden dili, diksiyon, motivasyon, Kur’an-ı Kerim, aile içi iletişim gibi kurslar ile de kendilerini geliştirebilmeleri için yeni fırsatlara kavuşmuş olacaklardır. Ayrıca bu merkezde Kapalı yüzme havuzu, hamam, buhar odası, sauna, masaj odaları, sinema salonu, sergi salonu, kreş, ve spor salonları bulunacak.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.