Belediye Başkanlığından Kamuoyuna

26 Nisan 2019 Cuma 11:02:10

Görevi devraldığımız günden bu yana şehrin sorunlarını çözmek için yoğun bir mesai yaptığımız bütün Siirt halkının malumudur.

Yoğun yağmur nedeniyle Hesko – Siirt isale hattında heyelanlardan kaynaklı meydana gelen su arızalarını onarmak için tüm ekiplerimizle çalışmalara devam etmekteyiz. Bugün itibari ile arızaların giderilmesi noktasında önemli bir mesafe aldık. Bundan sonra da su hattında meydana gelebilecek arızalara anında müdahale edilecek olup Şehrin susuz kalmaması için üstün bir gayret sarf edilecektir.

İlimizin sorunlarının çözümü noktasında, başta Valilik Makamı olmak üzere tüm kurumlarımızla iletişim halinde olacağız. Bu konuda Siirt Belediyesinden kaynaklı hiçbir problemin olmayacağını Siirt Kamuoyunun bilmesini isteriz.

Berivan Helen IŞIK

Siirt Belediyesi Eşbaşkanı