Çocuklar, Kuş Yuvalarını Boyadılar

20 Mayıs 2019 Pazartesi 14:08:29

Siirt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Orhan Doğan Parkında bulunan kreş öğrencileriyle ve mahallede bulunan çocuklar bir araya gelen Siirt Belediye Eş Başkanları Berivan Helen ışık ve Resul Kaçar, miniklerle birlikte kuş yuvalarını boyayarak ağaçlara astılar.

Siirt Belediyesine bağlı Orhan Doğan Parkında düzenlenen etkinlikte ahşap malzemeden yapılan kuş yuvaları mahalle çocukları tarafından rengarenk boyandı. Ellerine aldıkları fırçalar ile kuş yuvalarını diledikleri gibi boyayan çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdiler. Yapılan etkinliğe Siirt Belediye Eş Başkanları Berivan Helen Işık ve Resul Kaçar’da eşlik ederek çocuklar ile birlikte boya yaptılar. Çocuklara yakın ilgi gösteren Eş Başkanlar boyadıkları kuş yuvalarını Orhan doğan parkında ağaçlara astılar. Düzenlenen etkinlik çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.