HDP EŞ BAŞKANI TEMELLİ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

9 Haziran 2019 Pazar 13:47:07

HDP (Halkların Demokratik Partisi)  Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, beraberinde partili milletvekilleri ile birlikte Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek yönetim ve çalışanların Ramazan Bayramını kutladı.

Bayram nedeniyle Belediyemiz Eşbaşkanı Berivan Helen Işık, Meclis Üyeleri ve Belediye Çalışanları HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve partili milletvekillerini Belediyede ağırladı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Siirt'i ve Belediyeyi ziyaret ettiklerini ifade eden Eş Başkan Temelli gördükleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Belediye girişinde Belediye Eş Başkanımız, Belediye meclis üyeleri, çalışanlar ve halk tarafından karşılanan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ile milletvekilleri Meral Danış Beştaş, Sıdık Taş, Feleknas Uca ve diğer konuklar Belediye Başkanlığı Konferans Salonuna geçerek bayramlaşma programına katıldılar.

HDP EŞ Genel Başkanı Sezai Temelli hep bir aradayız buradayız. Burada olmamızın yegane nedeni Siirt halkımızın onurlu ve kararlı mücadelesidir diyen Temelli, “Sizler sayesinde yeniden belediyemizdeyiz, bir aradayız. Önemli bir başarıya hep birlikte imza attık. bu sadece Siirt Belediyesinin kazanılması meselesi değildir. Bu sadece belediyelerin kazanılması meselesi değildir. Bu Türkiye'de Barış ve Demokrasi mücadelesinin o mücadelenin attığı büyük bir adımdır. 31 Mart seçimlerinde Türkiye siyasetinin kulvarını değiştirdik.  31 Mart sadece bir seçim başarısı değil, ondan öte Demokrasi ve Barış mücadelesinin önemli bir başarısıdır.”  dedi.

Yapılan bayramlaşma programından sonra konuklar Belediye Başkanlığı makamına geçerek Belediye Eş Başkanımızla bir süre baş başa sohbet etti. Belediye Eş Başkanımız Berivan Helen Işık burada konuklarına ziyaret anısına Siirt fıstığı ve Pervari balı hediye etti. Eş Genel Başkan Temelli ve beraberindeki heyet daha sonra Belediye Eş Başkanımız Berivan Helen Işık ile Belediye meclis üyeleri tarafından Belediyeden uğurlandı.