Belediye Eş Başkanı Işık, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

14 Haziran 2019 Cuma 11:03:18

Belediye Eşbaşkanı Berivan Helen IŞIK, Mahallelerdeki sorunların tespiti ve çözümü için mahalle muhtarlari ile bir araya geldi.

Siirt Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Eş Başkanı Berivan Helen Işık, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. 21 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinde bulunan sorunları dile getirdiler. Toplantıda hazır bulunan Siirt Belediyesi birim müdürleri mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini not alarak çözüm noktasında yapılabilecek çalışmaları söz alarak anlattılar.

Toplantıda konuşan Siirt Belediye Eş Başkanı Berivan Helen Işık, muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinerek, "Yerel yönetimlerde önemli görev ve işlevleri olduğuna inandığımız muhtarlarımız ile bir araya gelerek, mahallelerimiz için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İlk gün ifade ettiğimiz gibi her zaman muhtarlarımız ve halkımızın yanında yer alacağız. Muhtarlara ve halkımıza kapımız her zaman açık. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda, mahallelerimizin başta acil ihtiyaçları olmak üzere yapabileceğimiz diğer hizmetler ile ilgili de notlarımızı aldık. En kısa zamanda çalışmalarımıza başlayacağız." dedi.