Yaz Spor Okulları Kursu Başladı

11 Temmuz 2019 Perşembe 09:02:38

Belediyemizin, yaz aylarında tatil yapma imkânı olmayan dezavantajlı 6-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği Yaz Spor Etkinlikleri başladı.

Çocukların ve gençlerin yaz tatilini sporla geçirmesi ve yeteneklerini geliştirmesi için hizmet verecek Belediyemiz Yaz Spor Okulları Kursunda Yüzme, Basketbol, Futbol, Jimnastik, Bale ve Kort Tenisi branşlarında kurslar düzenleniyor. 6 branşta verilecek ücretsiz spor eğitimlerinde 6-14 yaş arası öğrenciler yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacak. Eğitimler, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Çocuklar bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştirirken, diğer taraftan da tatillerini değerlendirmiş olacak.

Toplam 900 öğrencinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Etkinliklerine Siirtli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Kadın Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikle yaz spor okulu yüzme kurslarıyla start aldı. Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık, Peyman Dara Turhan Kadınlar Yüzme Spor ve Kültür Merkezinde yaz spor Etkinliklerinin açılış kurdelesini kesti. Belediye Eş Başkanlarımız burada çocuklarını yüzme kursuna getiren aileler ile sohbet ettiler, çocuklar ile de yakından ilgilediler.