Daha Temiz Bir Siirt İçin El Ele Sloganıyla Temizlik Kampanyası Başladı

22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:04:25

Belediyemiz, “Daha Temiz Bir Siirt İçin El Ele” sloganıyla farkındalık oluşturmak amacıyla temizlik kampanyası başlattı.

Belediye Bakanlığımızca “Daha temiz bir Siirt için el ele” sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası Siirt Belediyesi önünden start aldı. Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık, Peymandara Turhan, HDP Siirt Milletvekilleri Sıddık Taş ve Meral Danış Beştaş, HDP Siirt Eş Başkanı Serdar Batur ve birçok vatandaşın katıldığı temizlik kampanyasında caddelere atılan çöpler toplandı. Toplanan çöpler daha sonra çöp arabalarına konularak kent dışına çıkarıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından kampanyaya katılanlara eldiven, yelek, şapka ve poşet dağıtıldı. Belediye Eş Başkanlarımız Kentte çevre temizliğine karşı duyarlılığı arttırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Jıyan bı paqıjıyê dest pê dıke, Míşxâtor veleyít anwaf te‘ev ní’mél me ba’ıwna, Daha temiz bir Siirt için el ele” 3 dilli sloganıyla temizlik kampanyası başlattıklarını söyledi. Belediye personeli ve halkımız ile beraber temizlik kampanyamızı başlattık. Burada bütün Siirt halkından çevre konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz dediler.

Belediye Başkanlığımızca başlatılan temizlik kampanyası kentin diğer mahalle, cadde ve sokaklarında her hafta devam edecek.