Eş Başkanlarımızdan Esnaf Ziyareti

26 Temmuz 2019 Cuma 15:35:47

Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık, Peymandara Turhan, Başkan Yardımcısı Gülçin Köneş ve HDP Meclis üyeleri Kooperatif Mahallesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek “Hayırlı İşler” temennisinde bulundular.

Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesindeki tüm iş yerlerini ziyaret eden Işık ve Turhan’a esnaflar ve halk büyük ilgi gösterdi. Esnafların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Eşbaşkanlarımız, sorunları ile ilgili birimlere iletmek üzere notlar aldı.

Belediye Eşbaşkanlarımız Berivan Helen Işık, Peymandara Turhan, ziyarette ilde bulunan esnafların kendileri için önemli olduğunu, kendilerinin de bunun farkında olduklarını ifade ederek, "Bir ilin kalkınmasında esnafın önemi çok büyüktür. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Seçimlerde desteklerinden dolayı esnafımıza teşekkür ederek, esnaflarımıza hayırlı işler dileklerinde bulunup talep ve önerilerini dinledik.” dediler.