Belediyemiz Personelinden Çevre Temizliği

5 Ağustos 2019 Pazartesi 09:18:36

Belediyemiz, çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla başlattığı temizlik kampanyası devam ediyor.

Çevre temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunuyor. Cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra çevredeki boş arazilerin de temizliğini yapan ekipler, halkın sağlığını tehlikeye sokabilecek her türlü durumun önlenmesine yönelikte tedbirler alıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri Küçük sanayi sitesi kavşağından başlayarak Siirt kent merkezine kadar yollara atılan çöpleri topladılar. Yaklaşık 50 kişilik ekip Kurtalan yolu üzerinde sağlı soğlu dağılan temizlik ekipleri çoğunluğu pet ve cam şişe olmak üzere çocuk bezleri, kağıt mendil, kuruyemiş kabukları gibi çeşitli atıkları topladı. Toplanan çöpler çöp, imha edilmek üzere araçla geri dönüşüm tesislerine gönderildi.