Eş Başkanlarımız Esnaf Ziyaretinde

28 Ağustos 2019 Çarşamba 09:50:46

Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Sürekli vatandaşla iç içe olan ve sorunlarını dinleyen Belediye Eş Başkanlarımız Işık ve Turhan, Bahçelievler Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Belediye Eş Başkanlarımız Abdullah Bağış caddesinde bulunan işyerlerini tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundular. Eş Başkanlarımız, esnaflarla yaptığı sohbette, halkın belediye hizmetlerinden beklentilerine, hızlı bir şekilde cevap vermek adına sık sık vatandaşlarla bir araya geldiklerini söylediler. Esnafların kendileri için önemli olduğunu, kendilerinin de bunun farkında olduklarını ifade ederek, Bir İlin kalkınmasında esnafın önemi çok büyüktür. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızın varsa sorunları onları not ederek çözüm için çalışacağız dediler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar Eş Başkanlara teşekkür ettiler.