BAŞKAN VEKİLİMİZ TAŞKIN, ESNAFLARLA KAHVALTI DA BULUŞTU

2 Ağustos 2017 Çarşamba 16:00:34

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, çarşı esnafıyla kahvaltıda bir araya gelerek, kentteki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kentteki çalışmaların önemine değinen esnaf, Başkan Vekilimiz Taşkın’ı Belediyenin özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutladılar.

Her fırsatta kent esnafıyla buluşmalarını sürdüren Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Şehit Üsteğmen Kamil Baltacı caddesi esnafının kahvaltı davetini geri çevirmedi. Esnafla kahvaltıda buluşan Başkan Vekili Taşkın, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek, esnafla kahvaltı yaptı. Sohbet ortamında geçen kahvaltı da çarşı esnafı,  caddelerinde yapımı yeni tamamlanan kilit parke çalışmalarından ötürü de Başkan Vekilimiz Taşkın’a ayrıca teşekkür ettiler. Birçok esnafın hazır bulunduğu kahvaltıdaki buluşmada, Taşkın, Belediyenin diğer hizmet çalışmaları hakkında da bilgilerini aktardı.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’ın esnafla bir araya geldiği sohbet niteliğinde geçen kahvaltı buluşmasında, Başkan Vekili Taşkın, esnafa kentte yapılacak diğer hizmet çalışmaları hakkında da bilgi verdi.