“HOŞ GELDİN BEBEK” PROJESİ TAM HIZ

3 Ağustos 2017 Perşembe 15:25:53

Belediyemiz tarafından yürütülen proje kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan,”Hoş Geldin Bebek” adlı hediye paketi dağıtımı sürüyor. Proje kapsamında şu ana kadar bebeği yeni doğmuş yaklaşık 1000 aileye hediye paketi dağıtıldı.

Vatandaşların acı ve sevinçlerine ortak olabilmek için bir dizi proje geliştiren Belediyemiz, son olarak yeni doğan bebekler için de bir proje geliştirdi. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, kentte dünyaya yeni gelen bebekler için hazırlanan, içinde biberon, ateş ölçer, battaniye ve diğer ihtiyaçların olduğu hediye paketlerin dağıtımına devam ediliyor. 1 Mart 2017 tarihinden itibaren başlatılan proje kapsamında şu ana kadar 500 aile evlerinde ve hastanelerde ziyaret edilmiş, yaklaşık 1000 aileye hediye paketi dağıtıldı.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü yetkilileri, maddi durumuna bakılmaksızın doğum raporu ve kimlik fotokopisi ile müracaat eden herkese “Hoş Geldin Bebek” hediye paketinden faydalanabileceğini bildirildi.