MESLEK EDİNDİRME KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

4 Ağustos 2017 Cuma 11:52:35

Belediyemiz tarafından yürütülen projeler kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler tarafından açılan “Meslek Edindirme” kursları büyük ilgi görüyor. Kursta farklı meslek gruplarıyla tanışan kadınlar, burada hem meslek öğreniyor, hem el becerilerini geliştiriyor.

Belediyemiz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, vatandaşları meslek edindirmek için yararlanması maksadıyla farklı meslek gruplarından oluşan “Meslek Edindirme” kursları büyük ilgi görüyor. Orhan Doğan Parkı, Kadın merkezinde açılan kurstaki kursiyerler, Dikiş-Nakış’tan, Saz kursuna, Çinicilikten, Tiyatroya kadar birçok farklı kursla tanışırken, kurs katılan vatandaşlara ücretsiz olarak sunuluyor. Yeni hobiler kazanıp, boş zamanlarını terapiye çeviren genç kız ve ev hanımları, burada el becerilerini geliştirirken, kursa olan yoğun ilgisi dikkat çekti.

Meslek edindirme kurslarının dersleri, hafta içi her gün sabah 10.00’dan 15.00’e kadar, Eğitmen eşliğinde yapılıyor.

Kursa katılan bayanlar, evde sıkıldıklarını ve el becerilerini geliştirmek amacıyla Siirt Belediyesi'nin açtığı kurslara ilgi göstererek katıldıklarını belirterek, “Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve yetkililerine teşekkür ediyoruz" dediler.