YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ ARASINDA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

11 Ağustos 2017 Cuma 11:24:00

Belediyemiz, “Kültürel ve Sosyal Destek Projesi” kapsamında yaz kuran kursuna katılan öğrencilere yönelik futbol turnuvası düzenledi.

Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirilmek istenen ve bu yıl birincisi düzenlenecek, “Yaz Kuran Kursları Halı Saha Futbol Turnuvası” öğrencilerin yoğun katılımıyla başladı. Turnuvanın düzenleneceğini öğrenen çocuklarda camii’ye olan ilginin arttırılması hedeflenen projeye, 100 kuran kursu öğrencisi katılım sağladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, spor turnuvasının yapıldığı halı sahasını ziyaret ederek turnuva öğrencileriyle bir araya geldi. Şeyh Hasan Sayyat Camisi kuran kursu öğrenciyle bir araya gelen Başkan Vekilimiz Taşkın öğrencilere, Milli ve dini eğitimlerde başarı dileğinde bulundu.

Turnuvada derece elde eden takımlara katılım belgesi ve çeşitli hediyelerin takdim edileceği bildirildi.