ŞAVURAN MAHALLESİ ALT YAPIYA KAVUŞUYOR

7 Eylül 2017 Perşembe 13:39:02

İlimiz Şavuran Mahallesi uzun yıllar sonra alt yapıya kavuşmanın sevinci yaşıyor. Alt yapı yapım çalışmalarının tamamının Belediyemiz bütçesince karşılanacak çalışmaların ilk kazması, SİSKİ Müdürlüğü ekipleri tarafından vuruldu.

Siirt’te birçok sorunu giderme noktasında atılım gösteren Belediyemiz, uzun yıllardır Alt yapı sorunu yaşayan Şavuran Mahallesinin sorununa son noktayı koyarak, alt yapı çalışmalarının startını verdi.

Belediyemize bağlı SİSKİ Müdürlüğü ekipleri,  Siirt E tipi kapalı cezaevi alt kısmında bulunan Şavuran Mahallesinde alt yapı çalışmalarına başladı. Mahalle’nin girişinden kentin çıkışına kadar olan 8 kilometrelik bir alanda çalışmaların olduğunu belirten SİSKİ yetkilileri, çalışmaların 1 ay gibi bir sürede tamamlanacağını belirtti.

Alt yapıya kavuşmanın sevincini yaşayan Şavuran Mahalle sakinleri, en büyük sorunları olan alt yapı meselesini çözme noktasında kendilerine hizmet veren Siirt Belediye Başkanı Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve Belediye çalışmalarına teşekkür ettiler.