ORTA REFÜJLER ŞEKİLLENİYOR

7 Eylül 2017 Perşembe 13:45:43

Belediyemiz, Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, orta refüjlerde gelişi güzel gelişim gösteren otlara yönelik tıraşlama çalışması başlattı. Kötü görünüm gösteren otlar ekiplerce, kesilerek güzel ve hoş bir görünüm sağlandı.

Son baharın yaklaşmasıyla birlikte orta refüjlerde oluşan gelişi güzel oluşmuş otlar, Belediyemiz Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince, “tıraşlama” yapılarak güzel görünüm sağlandı. Kent merkezi ile Siirt-Kurtalan yolu orta refüjlerinde bulunan yaya ve araç sürücülerini olumsuz yönde etkileyen ekili otlar Belediye ekipleri tarafından bakıma alındı. Kentin bir çok yerindeki orta refüjlerde bu tür çalışmaların devam edeceğini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, çalışmalar sonunda orta refüjlerde boyama çalışmaların yapılacağı bildirildi.