TAZİYE EVLERİ BAKIMA ALINDI

7 Eylül 2017 Perşembe 14:02:19

İnsan onuru ve maneviyatı değerini yüksekte tutmaya çalışan Belediyemize bağlı Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, kentte birçok taziye evlerinde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Halkın toplum faydası yararına bir dizi çalışmalarını sürdüren Belediyemize bağlı Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, Siirt’te taziye evlerini bakım ve onarımdan geçiriyor. Vatandaşların büyük takdir gösterdiği çalışmalarda taziye evlerinde eskiyen, kapı ve pencereler bakıma alınıyor, üstleri profil çerçevelerle kaplanıyor. Boyama çalışmalarında yapıldığı taziye evleri, yenilenerek vatandaşların hizmetine hazırlanıyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri, tespiti edilen kentteki tüm taziye evlerinde çalışmaların yapılacağı bildirildi.