Başkan Vekilimiz Taşkın Devam Eden Kursları Ziyaret Etti

6 Ekim 2017 Cuma 12:45:42

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Orhan Doğan Parkı Kültür Evinde devam eden kurslara vatandaşlar tarafından yoğun ilgi devam ediyor.

Belediyemiz bünyesinde açılan Dikiş-Nakış, Bağlama, Kuran-ı Kerim, Seramik, Okuma Yazma kurslarında vatandaşlar hem öğreniyor hem de meslek sahibi oluyorlar. Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın Kültür Evinde devam eden kursları ziyaret etti.  İlk olarak Minik Adımlar kreşini ziyaret eden Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın minik öğrenciler ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Minik öğrenciler Başkan Vekilimiz Taşkın’a yakın ilgi gösterdiler. Daha sonra sırasıyla Dikiş- Nakış, Okuma Yazma, Seramik, Bağlama ve Kuran-Kerim kurslarını ziyaret eden Başkan Vekili Taşkın burada kursiyerler ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye bünyesinde açılan kurslardan memnun olduklarını ifade eden kursiyerler böyle bir imkan sağladığı için Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiler.