Başkan Vekilimiz Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi

9 Ekim 2017 Pazartesi 16:02:36

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın kentte devam eden çalışmaları yerinde inceledi vatandaşlar sohbet etti.

Siirt İl merkezinde yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Ekipleri tarafından devam eden kilit parke ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yetkililerden bilgi aldı.

Parke ve Kaldırım çalışmalarını yerinde incelemek ve cadde esnaflarını ziyaret etmek amacıyla, Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Hz. Fakirullah caddesini gezerek, buradaki esnaflarla sohbet etti.  Hz. Fakirullah Caddesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, yapılan kaldırım ve parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi, esnafa, yapılan çalışmalardan dolayı memnun olup, olmadıklarını sordu. Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirten esnaf ve mahalle sakinleri Başkan Taşkın’a teşekkür etti.