Belediyemiz Otobüs Duraklarını Yenileme Çalışması Başlattı

10 Ekim 2017 Salı 12:17:23

Belediyemiz, eski ve kullanışsız durakları modern duraklar ile değiştiriyor, durak olmayan yerlere yenilerini yerleştiriyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmayla otobüs durakları modern ve konforlu hale getiriliyor. Yapılan çalışmalarda toplam 40 adet yeni otobüs durağının yapılacağı belirtildi.

Çalışmayla, il genelinde durakların korunaklı hale getirilerek modern ve kullanışlı olması amaçlanıyor. Çalışmalar kapsamında otobüs durağı olmayan mahallelere yeni duraklar yapılırken eski ve atıl durumda olan duraklar kaldırılarak yerlerine yeni tek tip modern duraklar kuruluyor. Mahallenin büyüklüğü ve ihtiyacı doğrultusunda belirlenen sayıda kurulan duraklar, mahalle sakinlerinin talepleri de dikkate alınarak otobüs güzergâhlarına göre yerleştiriliyor.