Gökçebağ Yolu Yıllar Sonra Asfaltlanıyor

10 Ekim 2017 Salı 16:40:14

Belediyemizin il genelinde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, merkeze bağlı Gökçebağ Beldesi, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla yıllardır beklediği asfalt yola kavuşuyor.

Şehir merkezine yaklaşık 7 Km uzaklıkta olan Gökçebağ yolu, Belde girişinden şehir merkezine kadar yapımı planlanan asfalt çalışmaları başladı. Yıllardır yollarının yapılmasını bekleyen belde sakinleri, hizmetin başlamasını sevinçle karşıladılar.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2017 yılı asfalt çalışmaları arasında yer alan Gökçebağ Beldesinde yıllardır yenilenmeyen yolunda asfalt çalışması başlatıldı. Daha önce birçok mahallede gerçekleştirilen çalışmalara son olarak yıllardır asfaltı yenilenmeyen Gökçebağ Beldesi çalışmalar yapılıyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü, Gökçebağ Beldesinin 7 Km’lik yolunun Asfalt çalışmalarına başladıklarını belirterek en kısa zamanda yolu bitirip belde sakinlerinin hizmetine açacağız denildi.