Muhtarlar İle Toplantılar Devam Ediyor

11 Ekim 2017 Çarşamba 16:03:31

Belediyemizin, muhtarlık aracılığıyla tüm mahallelerin sorunlarına kısa sürede çözüm üretmek ve vatandaşların beklentilerine sağlıklı bir şekilde cevap vermek için başlattığı Mahalle Muhtarları toplantıları devam ediyor. Belediye Başkan Vekilimiz Taşkın, muhtarlardan halkın istek ve taleplerini ve yapılması gerekenleri dinledi.

Belediyemizde gerçekleşen toplantıya Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Belediye Başkan Yardımcımız Osman Durna birim müdürleri ve Tınaztepe, Afetevler, Çal, Barış ve Veysel Karani Mahalle muhtarları katıldı.

Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın toplantıda ulaşım, altyapı, çevre, eğitim hizmetlerini anlatarak, yakın zamanda yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler verdi. Toplantıda mahalle muhtarları mahallelerinin ihtiyaç ve taleplerini dile getirirken ilgili kurum müdürleri de tespiti yapılan sorunlar ve çözümü konusundaki çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Vatandaşlar tarafından muhtarlar aracılığı ile iletilen talepleri dinleyen Başkan Vekili Taşkın ilgili birim müdürlerine talimat vererek değerlendirilmesi üzerine notlar aldı.