Başkan Vekilimiz Taşkın Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

6 Kasım 2017 Pazartesi 13:08:54

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça bir araya gelmek maksadıyla gerçekleştirdiği  “kahvaltıda buluşma”  etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, Aydınlar caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Sabahın erken saatlerinde Aydınlar Caddesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Vekilimiz Taşkın, Siirt’te yapılan ve yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi, esnaf vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan Vekilimiz Taşkın, “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Başkan Vekilimiz Taşkın, yaptığı açıklamada, esnaf ziyaretinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi. Taşkın, "Vatandaşlar bize teşekkürlerini ifade ediyor. Çok şükür olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Bu bizi hem motive ediyor hem de şevkimizi artırıyor. Bir taraftan da bazen aklımıza gelmeyen fikirleri buradan elde etmiş oluyoruz. Bundan da mutluluk duyuyorum, birkaç esnafımızın çok güzel fikirleri oldu şehrin gelişmesiyle ilgili. Bunlar da bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Vekilimiz Taşkın, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. İstek ve taleplerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler.  Esnaflar, Başkan Vekili Taşkın’a kendilerini ziyaret etmesi ve Siirt’te yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.