Ağaç Budama Çalışmaları Başladı

14 Kasım 2017 Salı 09:34:22

Belediyemiz Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, mezarlıklarda ağaç budama, yabani otları temizleme hizmetlerine devam ediyor. Kış aylarının gelmesiyle ağaç budama ve zararlı otları temizleme çalışması yürüten ekipler, tüm mezarlıklarda koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada “Belediyemiz sorumluk alanında bulunan bütün mezarlıklarda ağaç budama, ot biçme, temizlik, bakım ve onarım çalışmalar yapılıyor. Mezarlıklarda ki ağaçlar uygun bir şekilde budanmakta olup, amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı ve rahat bir ortamda dini vecibelerini yerine getirmeleridir.
Ağaçların daha sağlıklı, daha kuvvetli ve dengeli bir gelişim gösterebilmelerini sağlamak olduğunu, budamaların ağaçları gençleştirdiğini, canlandırdığını ve dolayısıyla büyüme güçlerini artırdığı”
ifadeleri kullanıldı.

Özellikle vatandaşlardan gelecek talepler doğrultusunda ağaç budama çalışmalarının devam edileceği belirtildi.