Başkan Vekili Taşkın Esnaf Ziyaretlerinde

1 Aralık 2017 Cuma 09:29:32

Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın iş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler diliyor, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, taleplerini dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan VekilimizTaşkın, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Sorunlarını dinleyerek belediyenin çalışmaları hakkında da esnafı bilgilendirdi.

Ülkü Mahallesi Sakıp Beygo Caddesi, Helvacılar çarşısı, Kuyumcular ve Cumhuriyet caddesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde halk ve esnaflarla bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yöneltilen soru ve sorunları tek tek cevapladı. Her fırsatta halkın arasında olmaya özen gösteren Başkan Vekili Taşkın vatandaşın sorun ve sıkıntılarına önem vererek, isteklerini yerine getirmek için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

Başkan Vekili Taşkın’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten esnaf ve vatandaşlar, her fırsatta kendilerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.