Siirt Çiçekler ile Güzelleşiyor

4 Aralık 2017 Pazartesi 09:46:41

Belediyemiz, şehrin dört bir tarafını çiçeklerle donatıyor. Siirt İl merkezinde yer alan park, bahçe, bulvar ve caddelerde ekimi gerçekleştirilen kışlık çiçekler, alanlara daha da estetik bir görüntü sağlıyor.

Siirt’te yaz aylarında dikilen çiçekler, havaların soğumasıyla, yerini kışlık çiçeklere bırakıyor. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin bulvar, cadde, sokak, rekreasyon alanları ve parklarını, soğuk hava şartlarına dayanıklı rengarenk çiçeklerle donatıyor. Yılın dört mevsiminde renk renk olan alanlar, kış aylarında da görsel zenginliğini kaybetmeden korunacak.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çiçeklerin korunması ve koparılmaması konularında vatandaşların da gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini belirttiler.