Dilenci Operasyonları Devam Ediyor

5 Aralık 2017 Salı 09:38:50

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir genelinde yaptıkları uygulamalar ile dilencilere göz açtırmıyor. Zabıta ekipleri kanun dışı bir şekilde dilenerek halkın vicdani duygularını sömüren ve kazançları haksız yoldan elde eden dilencilerin önüne set oluyor.

Belediyemiz Zabıta ekipleri, hem il içindeki hem de il dışından gelerek özellikle cami önlerinde, kavşaklarda ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda vatandaşların iyi niyetini suiistimal ederek duygu sömürüsü yoluyla dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Özellikle yol kenarları ve camii önlerinde dilenen dilencilere fırsat vermeyen zabıta birimi yaptığı çalışmalar ile göz dolduruyor. Cami ve Pazar önlerini mesken tutan, dükkân dükkân gezerek esnaflarımızı rahatsız eden dilencilere bütün vatandaşlarımızın da duyarlı olması isteniyor.

Vatandaşları, dilencilik yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlere karşı daha duyarlı olma çağrısında bulunan Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlarımızın bu konuda şikâyet ve ihbarlarını iletmelerini, yapılacak olan ihbarların zabıta müdürlüğü ekiplerince ivedi şekilde yerinde değerlendirilerek, gerekli işlemlerin yapılacağını belirtiler.