Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

6 Aralık 2017 Çarşamba 16:09:04

Belediyemiz Zabıta ekipleri, ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan esnafı denetledi. Ekmeklerin gramajlarını kontrol eden ekipler, fırınlarda hijyen kontrolü yaptı.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipleri, il genelinde ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerdeki denetimlerini sıklaştırdı. Özellikle ekmek fırınlarındaki denetimlere ağırlık veren ekipler, fırınların hijyenik koşullara uyup uymadığını kontrol etti. Ekmeklerin gramaj denetimini de yapan ekipler, standartlara uymayan işletmelerle ilgili yasal işlem başlattı.

Zabıta Ekipleri, yapılan denetimlerde kurullara uymayan imalathane ve fırınlara gerekli uyarıyı yapıp, halkın salığını ilgilendiren konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini söyledi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyenik koşullar, gramaj ve resmi evraklar açısından yapılan denetimlerde kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan ekmek fırınları ile unlu mamul üretimi yapan işyerlerinin işletmecileri ve çalışanlarına teşekkür etti.