BAŞKAN TAŞKIN, KENDİSİNE YENİ YIL TEBRİK KARTI GÖNDEREN İLKOKUL ÖĞRENCİSİNİ ZİYARET ETTİ

4 Ocak 2018 Perşembe 12:58:20

Siirt Mehmetçik İlköğretim okulunda okuyan 1-D sınıfı öğrencisi olan Elif Sodra kendi ve sınıfı adına  Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a Yeni Yıl tebrik kartı göndererek duygu ve düşüncelerini yazdı.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’da aldığı Yeni Yıl tebrik mesajından duygulanarak minik öğrenci Elif Sodra’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Mehmetçik İlköğretim Okulu 1-D sınıfında okuyan Elif Sodra ve diğer öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yapmış oldukları bu jestten dolayı öğrencilere teşekkürlerini iletti. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın beraberinde ki heyet ile birlikte 1-D sınıfını ziyaret ederek öğrenciler ile tek tek sohbet etti, talep ve dileklerini dinledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.