Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

Siz Seçin, Biz Yapalım

9 Şubat 2018 Cuma 12:35:42

Sosyal belediyecilik anlamında ilklere imza atan Belediyemiz, kadınların sosyal faaliyetlerine yönelik yatırımlarına devam ediyor.

Belediyemiz tarafından 3 farklı konsepte projesi çizilen Hanımlar Kültür Merkezi Siirtli vatandaşların görüşüne sunuldu. Siirt Belediyesi, Facebook ve Twitter resmi hesaplarından hazırlamış olduğu 3 projeyi vatandaşların oylaması için yayınladı. Vatandaşlar tarafından en fazla oyu olan proje hayata geçirilecek. Yapılacak değerlendirmelerin ardından önümüzdeki günlerde Siirt Belediyesi resmi internet sitesi olan siirt.bel.tr adresinden sonuç yayınlanacak.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “hanımlara özel kültür merkezi yapacağız. İçinde yarı olimpik yüzme havuzunun olacağı, hamamı, saunası, bayanlarımızın gün ve toplantı yapabilecekleri salon, spor yapabilecekleri içinde spor aletlerinin olduğu fitness salonu, kafeteryalar ve çocuklu olan bayanlarımızın aktivitelerini rahat yapabilmeleri için kreşimiz olacak. Burada dikiş nakış kursu, müzik kursu, kuran-ı kerim ve okuma yazma kurslarımız olacak. Bu merkezimizle ile ilgili 3 farklı konsepte proje hazırladık. Hazırladığımız 3 farklı konsepte ki projemizi vatandaşlarımızın görüşüne sunuyoruz. Siirt Belediyemize ait Resmi sosyal medya hesaplarımız olan Facebook ve Twitter adreslerinden bu projelerimiz için bir anket oluşturduk. Gerçekleştirilecek oylama sonucunda siz vatandaşlarımız hangi projeye daha çok oy verdiyse o projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Siirt’te yaşayan kadınlar kendileri için özel olarak yapılacak çok modern bir tesise kavuşacak. Belediyemiz tarafından şehre kazandırılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi Sadece bayanlara yönelik olması, Siirt’te bir ilk olma özelliğini de taşıyacak. Kadınların günün stresini ve yorgunluğunu atabileceği, içerisinde havuzu, geleneksel Türk hamamı, fitness, sauna, kafeteryası, kitap okuma salonu,  eğitim / etkinlik alanları ve giyinme odaları ile 5 yıldızlı otel konforunda modern bir tesisin çalışmaları çok yakın bir zamanda başlayacak. Gerçekleştirilecek proje sadece bayanlara özel olaca