Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

ARAÇ FİLOMUZ GENİŞLİYOR

9 Şubat 2018 Cuma 15:12:49

Belediyemiz, Kentte daha hızlı ve etkin hizmet götürmek amacıyla araç filosunda eksik olan araçları tamamlamaya devam ediyor. Sürekli araç filosuna yeni araçlar ekleyen Belediyemiz, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 yeni Otobüs daha almış oldu.

Vatandaşlara daha güzel, daha mükemmel, daha rahat bir ortamda hizmet etmeyi amaçlayan Belediyemiz Araç Filosuna 3 yeni Halk Otobüsü kazandırdı. Devlet Malzeme Ofisinden, Siirt Belediyesinin kendi bütçesinden alınan 3 yeni otobüsle birlikte Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 34 otobüs hizmet vermeye başladı. 3 yeni otobüste engelli vatandaşlarında araçlara daha rahat binebilmeleri için engelli rampaları da bulunuyor.

Konu ile ilgili bilgi vererek, şehir ulaşımında yaşanan problemleri tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyleyen Belediye yetkilileri, daha önce alınan otobüslere ek olarak 3 yeni Otobüsün daha kısa süre içerisinde trafiğe çıkacağını belirtiler. Özellikle alınan otobüsler şehir içi yolcu taşımacılığında etkin rol alacak. Bu sayede vatandaşlar ulaşım konusunda sıkıntı çekmeyecek denildi.