KADINLARA YÖNELİK YENİ BİR KURS DAHA

7 Mart 2018 Çarşamba 18:35:37

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Merkezi bünyesinde bu yıl ilk defa hizmet sunan Pasta Yapımı ve Sunumu kursu faaliyete geçti. Pasta yapımının ve sunumunun yanı sıra çeşitli hamur işlerinin yapımı ve teknikleri katılımcılara öğretiliyor.

Pasta yapımı ve sunum kursu, mutfağı seven ve bu kursu hobi olarak yapan kadınların teorik ve pratik bilgi ihtiyacına cevap verebilmek için açıldı. Aynı zamanda kadınların ev ortamından biraz uzaklaşarak sosyalleşmelerine, yeni arkadaşlıklar edinip stresli yaşamdan uzaklaşmalarına, pasta tekniklerini öğrenerek el becerisi kazanma şansını bu kursla yakaladılar.

Pasta hocası Hale Onur tarafından verilen kursa 10 kursiyer katılım sağladı.  Hafta içi her gün saat 09:00 itibari ile başlayan kurs öğlen 13.30 a kadar devam etmektedir. Pasta yapımı ve Sunumu kursuna katılmak isteyen kursiyerlerin müracaatlarını Belediyemize bağlı Orhan Doğan Parkı Kültür evine yapmaları gerekmektedir.