BAŞKAN VEKİLİMİZ TAŞKIN, KADIN PERSONELİNİN GÜNLERİNİ KUTLADI

9 Mart 2018 Cuma 09:04:12

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyemiz bünyesinde çalışan personelin ve belediyeye gelen kadınların gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Siirt Belediyemizde de kutlandı. Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, kadın personellerini tek tek ziyaret ederek, özel günlerini kutladı. Kadınların toplumsal hayatın vazgeçilmez değerlerinden birisi olduğunu belirten Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, “Bütün bayanlarımızın, ekibimin ve mesai arkadaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Belediyemizde çalışan mesai arkadaşlarımla birlikte, şefkatini yavrusuna veren, kendini vatanına, milletine adayan kadınlarımızın ve şehit analarının kadınlar gününü kutluyorum” dedi.