BELEDİYEMİZ KADINLARI UNUTMADI

9 Mart 2018 Cuma 09:16:02

8 Mart Kadınlar Günü etkinliği kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyen Belediyemiz, İl merkezinde bulunan evleri tek tek ziyaret ederek 14 bin adet hediye dağıttı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ekipleri tarafından 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle hazırlanan hediye paketleri mahalle mahalle dolaşılarak kadınlara takdim edildi. Belediyemiz Personelleri tarafından Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’ın selamları iletilerek 8 Mart Kadınlar günleri kutlayıp hediyeleri takdim ettiler. Kültür Müdürlüğümüz ekipleri tarafından yaklaşık 14 bin adet hediye dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, “Dünya Kadınlar gününde farkındalık oluşturmak adına hanımefendilere toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanma imkânı sağladık. Siirt’te bulunan evlerimizin hemen hemen hepsinde ikamet eden bayanlarımıza sembolik hediyeler takdim ediyoruz. Personellerimiz ev ev dolaşıp ulaşabildiği kadar iş kadınlarımıza, ev kadınlarımıza ulaşacağız. Bu vesileyle Bütün Dünya kadınlarının, Ülkemizdeki kadınların, Şehrimizdeki kadınların günü kutlu olsun” dedi.

Ayrıca Belediyemiz kültürel faaliyetleri kapsamında 9 Mart 2018 Cuma Günü  Saat: 14:00 ve 19:00’da Milli Mücadelenin Kadın Kahramanı Üsteğmen Kara Fatma’yı anlatan “SEHER’İN KADINLARI” adlı tiyatro gösterisi sahnelenecektir.Tüm Halkımız Davetlidir.