Mezarlıklarda Aydınlatma Çalışması Başlatıldı

9 Mart 2018 Cuma 09:34:13

Belediyemiz Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından ilimizdeki mezarlıklarda aydınlatma çalışmaları başlatıldı.

Belediyemizce vatandaşların dini vecibelerini daha iyi bir ortamda gerçekleştirmesi için mezarlıklarda başlattığı çevre düzenlemesi kapsamında alan genişletmesi ve mezarlık kapıların yenilenmesi çalışmalarının ardından şimdi de akşam saatlerinde karanlığa bürünen mezarlıklarda aydınlatma çalışması başlattı. Belediyemiz ve DEDAŞ İl Müdürlüğü ile ortak olarak başlatılan çalışmada, ilk  etapta Şeyh Süleyman Mezarlığında çalışmalara start verildi. Şeyh Süleyman mezarlığında başlatılan aydınlatma çalışmalarının ardından diğer mezarlıklarda da aynı şekilde çalışmaların devam edileceği belirtildi.