SOKAK IŞIKLANDIRMA MOTİF ÇALIŞMALARI İLE SİİRT RENGÂRENK OLACAK

12 Mart 2018 Pazartesi 14:52:47

Siirt’e estetik bir görünüm kazandırmak için bir dizi proje çalışmasını hayata geçiren Belediyemiz, kentin birçok alandaki kaldırım, refüj ve caddelerde görsel ışıklandırma motif çalışması başlattı. Siirt Belediyesi yol yapım ve çevre düzenlemesinin ardından cadde ve sokaklarda başlatılacak ışıklandırma çalışmaları ile Siirt farklı bir havaya bürünecek.

Belediyemize bağlı Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından İl Merkezinde başlatılan Işıklandırma çalışmalarıyla birlikte, cadde ve sokaklar daha canlı ve aydınlık bir görüntüye kavuşacak. Projenin amacında, Şehrin cadde ve sokaklarında iyileştirme olduğuna dikkat çeken Siirt Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "İlimizde yapılan ışıklandırma ve motif çalışmalarıyla birlikte ilimizde eksikliği ve sorunları belirlenen cadde ve sokaklarda yapılacak aydınlatma çalışmaları ile bu sorunun iyileştirilmesi hedeflenmektedir. Böylece güvenliğin sağlanması için de ihtiyaç olan ışıklandırma çalışmaları ile ilimiz estetiğe kavuşacak, cadde ve sokaklarımız hoş ve güzel bir görünüm kazanacaktır” denildi.

Proje kapsamında ayrıca, kaldırım ve caddelerde bulunan direklerde yapılması planlanan motifli ışıklandırma çalışmaların kısa zamanda başlanacağı bildirildi.