Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

SABİT SEMT PAZARI “UZAY ÇATI SİSTEMİ” İLE GÜÇLENDİRİLİYOR

26 Mart 2018 Pazartesi 11:30:17

Belediyemiz, kapalı sabit semt pazarı yapımında ikinci etaba geçti. Sabit semt pazarı yerinde başlatılan güçlendirme çalışmaları kapsamında “Uzay Kafes Çatı” sisteminin çalışmaları sürüyor.

Belediyemiz tarafından kentin en önemli problemlerinden biri olan pazar yeri sorunun çözülmesi ardından, sabit hale getirilen Pazar alanına güçlendirme çalışmaları kapsamında “Uzay Çatı Sitemi” kuruluyor.

Toplam 2180 m² alana sahip olan sabit semt pazarına kurulan Uzay çatı sisteminin 10-15 gün içerisinde tamamlanacağını belirten Fen İşleri Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi, “Kapalı semt pazarıyla, esnafımız ve alışverişe gelen vatandaşlarımız yazın sıcaktan, kışın soğuktan etkilenmeyecek. Yaz sezonuna girmeden bu çalışma kısa bir zaman içerisinde bitecek. Pazar yerini vatandaşımızın ve pazarcı esnafımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Şuanda Pazarımıza yaptığımız Uzay çatı sistemi çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Amacımız, pazarımızı yaz sezonuna girmeden halkımızın hizmetine açmak ve vatandaşlarımızın mevsim değişikliklerinden etkilenmeden alış veriş yapmalarını sağlamaktır” denildi.

Yapım çalışmalarında sonuna gelinen Uzay Çatı sisteminin görüntüsü Pazar alanına renk kattı.