ÇOCUK DÜNYASININ MİMARLARI VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİLER

10 Nisan 2018 Salı 13:18:59

Belediyemiz ve Şahinbey Belediyesi işbirliği ile yapılan ve Bölgenin en büyük Temalı Çocuk Dünyası Parkı olma özelliğini taşıyan parka, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle hafta sonları ve akşamları Çocuk Dünyası Parkı alanına gelen vatandaşlar, hem yürüyüş yapıyorlar, hem çocuklarını eğlendirip hem de hoşça vakit geçiriyorlar.

Bahçelievler Mahallesinde bulunan Şahinbey Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan Çocuk Dünyası Parkı, ailelerin adeta akınına uğruyor. Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Çocuk Dünyası Parkını giderek burada bulunan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Bir süre parkı gezen Başkan Vekilimiz Taşkın Ve Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, aileler ve çocuklarla ilgilendi, oyunlarına eşlik etti, sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Vekilimiz Taşkın ve Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na, parkta oyun oynayan çocuklar büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulundular.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın ve Şahinbey Belediye Başkan’ı Tahmazoğlu’nu karşılarında görmekten mutluluk duyan vatandaşlar, Mahallelerinde böyle bir parkın kurulmasına memnun olduklarını belirterek, “Başkanım teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız rahatça oynayabilecek vatandaşlarımız hem spor yapacaklar hem de dinlenme imkânı bulacaklar. Siirt’e yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyoruz” diye konuştular.