Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

SİİRT’E KAZANDIRILAN 22 PARK PROJESİ RAMAZAN BAYRAMINDA HİZMETE GİRİYOR

16 Nisan 2018 Pazartesi 09:50:36

Belediyemiz tarafından 2018 yılında hayata geçirilen 22 yeni Park Projesi Ramazan Bayramında vatandaşların hizmetine girecek.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla kentin farklı noktalarında başlatılan 22 adet yeni park projesi tüm hızıyla sürerken, parkların Ramazan Bayramında vatandaşların hizmetine gireceği bildirildi.

Özellikle Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın sıkça gerçekleştirdiği mahalle toplantılarında vatandaşların en çok talepleri arasında yer alan Park isteği üzerine, kent genelinde Park Bahçeler Müdürlüğü’nün projelendirdiği 22 park projesi çalışmaları süratle devam ediyor.

Park Bahçeler Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada, “Yeşil Bir Siirt” Projesi kapsamında kentin farklı noktalarında başlatılan 22 adet park projelerinin Ramazan Bayramı’nda vatandaşların hizmetine gireceği belirtilerek, “ Başkan Vekilimizin talimatlarıyla kentimiz genelinde 2018 yılı içerisinde projelendirdiğimiz 22 Park Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Birçok parkımız şu an şeklini almaya başladı. İlimize yeni bir görünüm kazandıracak ve şehrimizi süsleyecek 22 park projesinin bazıları Ramazan Bayramı öncesi tamamı ise, Kurban Bayramında vatandaşlara Bayram hediyesi niteliğinde hizmete girmiş olacak. Şehrimize kazandıracağımız Parklarımızın tamamlanmasıyla birlikte Huzurlu ve keyifli günlerin tadını çıkaracağı, çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği halkımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” denildi.