KURBAN BAYRAMI’NDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

16 Ağustos 2018 Perşembe 20:57:03

Belediyemiz otobüsleri, Kurban Bayramı boyunca ücretsiz hizmet verecek.

Belediye Başkanlığımızdan yapılan açıklamada, Siirtliler Kurban Bayramı süresince belediye toplu taşıma araçlarımızdan ücretsiz yararlanacak.

Ücretsiz seyahat uygulaması, 20 Ağustos Pazartesi (Arefe) günü başlayacak ve Kurban Bayramı süresince de (21,22,23,24 Ağustos) devam edecek. Bayramlarda vatandaşların, ulaşım sorunu olmadan mezarlık ve akraba ziyaretlerini kolaylıkla yapabilmeleri, araç trafiğinin de yoğunlaşmaması ve istedikleri yerlere rahatça ulaşabilmeleri için, belediye toplu taşıma araçlarından arife günü dahil olmak üzere bayram süresince de ücretsiz faydalanacakları belirtilen açıklamada, arife gününden başlamak üzere 4 günlük bayram süresince Siirtli vatandaşların otobüslere belediye kartı okutmadan binebilecekleri kaydedildi.