BERBER HİZMETİ DEVAM EDİYOR

17 Eylül 2018 Pazartesi 13:59:06

Belediyemiz, vatandaşlara yaşamının her alanında kolaylık sağlayacak farklı çalışmalar ile hizmet üretmeye devam ediyor. Siirt sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, evinden çıkamayacak durumda olan kişiler ve hastanede yatan hastalar için Belediyemiz “Berber Hizmeti” projesini devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce yürütülen “Berber Hizmeti” proje çerçevesinde, belirli aralıklarla hastanelerde ve evlerinde ziyaret edilen yaşlı, engelli ve hastalar saç ve sakal traşı ediliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada, çalışmanın sosyal belediyecilik anlayışı gereği ortaya konulduğunu belirtilirken, "Engellilerimiz, yaşlı ve hastalarımız pek çok kişisel ihtiyaçlarını akrabalarının yardımı sayesinde yapmak zorunda kalıyorlardı. Periyodik aralıklarla evlerinde ve hastanelerde ziyaret edilecek olan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, Belediyemizin görevli berberi tarafından saç ve sakal tıraşını olabiliyor. Ücretsiz berber hizmetinden yararlanmak isteyen yaşlı ve engelli hemşerilerimizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze uğramaları hizmetten yararlanması için yeterli olacak " denildi.