AHİLİK HAFTASI KUTLAMA HEYETİ, BAŞKAN V. TAŞKIN’I ZİYARET ETTİ

17 Eylül 2018 Pazartesi 14:08:25

“Ahilik Kültür Haftası ve Esnaf  Bayramı” dolayısıyla Siirt Esnaf Sanatkâr Odaları Başkanı Cemal Koyuncu, Ticaret İl Müdürü Abdurrezzak Aslan ve oda başkanları ile birlikte Başkan V. Taşkın’ı makamında ziyaret ederek, Ahilik haftasını kutladılar.

Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında Siirt’te oluşturulan Ahilik Haftası Kutlama Heyeti, Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ı ziyaret ederek, gerçekleştirilecek kutlama etkinliklerine ilişkin bilgiler verdi.

Siirt Esnaf Sanatkâr Odaları Başkanı Cemal Koyuncu, Ahilik kültürünün birlikte yaşama biçimi olarak da ele alındığı toplumumuzda, böylesine önemli kültürün yaşatılması yönünde yerel yönetimlerin ciddi bir çaba içerisinde olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan V. Taşkın; Ahilik Haftası'nı kutlayarak, ahiliğin temel görevinin ahlaklı fertler yetiştirmek ve gelecek nesillere aktarılması sağlamak olduğunu belirtti.