Sokak Basketbolu Şampiyonları Belirlendi

18 Ekim 2018 Perşembe 10:07:42

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sokak Basketbolu” turnuvası oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi meydanında kurulan minyatür basketbol sahasında düzenlenen Sokak Basketbolu turnuvasına vatandaşlar yoğun ilgi göstererek takımları desteklediler.

15 Temmuz Demokrasi meydanında yapılan final karşılaşmalarını izlemek üzere Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay, Başkan Yardımcımız Ali Aytek, ve çok sayıda basketbol sever yerini aldı.

Belediyemiz tarafından düzenlenen Sokak basketbol heyecanı sona erdi. İlk kez düzenlenmesine rağmen 39 takımın ve 156 sporcunun katılımı ile gerçekleşen basketbol müsabakalarında oynanan final maçları sonunda büyüklerde Eski Toprak 1’inci, Akyo 2’inci ve Geldikleri Gibi Giderler 3’üncü oldu. Gençlerde ise Crassower 1’inci Crazy Şeytanlar 2’inci ve Crazy Men ise 3’üncü oldu.

İlk iki gününde klasman maçları oynanan turnuvanın son gecesinde final karşılaşmaları oynandı. Oldukça kalabalık bir izleyici topluluğu önünde oynanan final karşılaşmalarının ardından dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay, Başkan Yardımcımız Ali Aytek tarafından verildi.