Asfaltlanan Yollarda Çizgi Çalışması

18 Ekim 2018 Perşembe 11:17:26

Belediyemiz yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Belediyemiz tarafından asfaltlanan yollarda, fosforlu boya ile çizgilendirme çalışmaları da yapılıyor.

Belediyemiz ve Karayolları Şube Şefliği tarafından ortaklaşa yapılan çizgi çalışmalarının Trafikte sürücü ve yayaların güvenliği, ulaşımın daha sağlıklı olması açısından yol çizgilerinin yapımı seri bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Belediyemiz ve Karayollarına bağlı ekipler yol çizgi çalışmalarını asfaltlanan yolların çizgilerini fosforlu boya ile çizdiler. İlk olarak Adliye yolu, Aburrahman Kavak Caddesi ve Aydınlar Caddesinde yol çizgi çalışmalarını tamamlayan ekipler asfalt serimi tamamlanan diğer tüm yollarda da fosforlu boya çizgi çalışmalarının 1-2 gün içinde tamamlanacağını belirtti.