Hastalara "Geçmiş Olsun Paketi"

18 Ekim 2018 Perşembe 11:28:12

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında Hastanelerde yatan vatandaşlara 'Geçmiş Olsun' paketi dağıtımı yapıyor.

Geçtiğimiz aylarda başlayan proje ile toplam Bin 500 adet 'Geçmiş Olsun' paketi dağıtımı yapıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz personelleri tarafından Siirt Devlet Hastanesi ve Özel Hastanelerde yatan hastalara yaptıkları ziyarette, geçmiş olsun dileklerinde bulunup İçerisinde, kolonya, ıslak mendil, bardak ve hazır çaydan oluşan paketleri dağıttılar.

Siirt Devlet Hastanesi ve Özel Hastaneleri ziyaret eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Personellerimiz, yatarak tedavi gören hastalara "Geçmiş Olsun Paketi" dağıtarak Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ın selamlarını iletip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Paketlerin ilk etapta 5 bin adet olarak hazırlandığı ve önümüzdeki dönemde yatarak tedavi olacak bütün hastalara dağıtılacağı belirtildi.