Ücretsiz Kurslar Devam Ediyor

13 Aralık 2018 Perşembe 16:30:16

Kültürel ve eğitim faaliyetlerini hızla devam ettiren Belediyemiz, bünyesinde bulunan kültür merkezlerinde değişik alanlarda kurslar vermeye devam ediyor. Farklı yaş ve konumda Siirtlilerin yararlandığı kurslar ilgiyle karşılanıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından, Okuma- Yazma kursu, Kuran- Kerim kursu, Dikiş- Nakış, Yabancı dil, resim, hat sanatı, kaligrafi, uygulamalı tiyatro, el sanatları kurslarına, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına kadar pek çok farklı alanda açılan kurslara her yaş kategorisinden ilgi devam ediyor. Açılan kurslarda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün oluyor.

Belediyemiz bünyesinde bulunan Orhan Doğan Parkı Kültür merkezi ve Siirt Akademi Gençlik merkezinde açılan kurslara müracaatlar devam ediyor. Kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşların kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.