Eş Başkanlarımız Işık ve Turhan, Cumhuriyet Caddesi Esnafı ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi

12 Temmuz 2019 Cuma 15:04:43

Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan Cumhuriyet Caddesi esnafı ile bir araya gelerek, esnafla kahvaltı yaptılar. Sohbet ve görüş alışverişinin yapıldığı kahvaltıda Siirt'te yapılan çalışma ve projeler hakkında esnafa bilgi veren Eş Başkanlarımız, esnafın taleplerini de dinledi.

Cumhuriyet Caddesi esnafının daveti üzerine çarşı esnafı ile kahvaltı programında bir araya gelen Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan’a Belediye birim müdürleri de eşlik ettiler. Samimi bir havada geçen kahvaltıda cumhuriyet caddesi esnafları talep ve isteklerini Eş Başkanlarımıza ilettiler. Esnafın talep ve isteklerini tek tek dinleyen Eş Başkanlarımız gerekli talimatları birim müdürlerine ilettiler ve çalışmaların yakın zamanda başlayacağını belirttiler.

Cumhuriyet Caddesi esnafı kahvaltı programlarına katılımlarından dolayı Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık, Peymandara Turhan’a teşekkür ettiler.

Kahvaltı programından sonra Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık, Peymandara Turhan Cumhuriyet caddesi ve özgen caddesindeki esnafları ve vatandaşları da ziyaret ederek talep ve isteklerini dinlediler.