Eş Başkanlarımız Sebze Hali ve Otogarı Ziyaret Ettiler

18 Temmuz 2019 Perşembe 09:54:43

Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan yaş sebze ve meyve hali ile Siirt Şehirlerarası Otogarını ziyaret ettiler.

İlk olarak Yaş Sebze ve Meyve Halini ziyaret eden Belediye Eş Başkanlarımız Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan burada Mevye ve Sebzeciler Komisyoncular Derneğini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve sebze hali esnafını gezerek sohbet ettiler. Tek tek ziyaret ettikleri esnafla selamlaşarak sohbet eden Eş Başkanlarımız, esnafın çay ikramlarını geri çevirmedi. Hemşerilerinin çeşitli sorularını yanıtlayan Eş Başkanlarımız, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Sebze hali esnafının talep ve isteklerini dinleyen Eş Başkanlarımız tek tek not aldılar. Ziyaretlerde kendilerini ağırlayan esnafa teşekkür eden Eş Başkanlarımız, hayırlı işler bol kazançlar dilediler.

Daha sonra şehirlerarası otogarını ziyaret eden Eş Başkanlarımız Berivan Helen ışık ve Peyman Dara Turhan burada otogar esnafı ile görüştü sorun ve taleplerini dinledi. Hareket etmekte olan otobüse binen Eş Başkanlarımız yolculara hayırlı yolculuklar dileklerinde bulundular.